Forstå USA: Fox News fra Litteraturhuset i Bergen – NRK Debatten på P2

Nyhetskanalen Fox News beskyldes ofte for å være ubalansert og forme det amerikanske samfunnet i konservativ retning. Støttespillerne mener derimot at Fox News har vært viktig for å balansere dominansen til de dominerende liberale mediene. Hvordan har kanalen lykkes med å forme holdninger i det amerikanske samfunnet? Og hvilken rolle kommer Fox News til å spille i fremtidens USA?

Jens Kjeldsen er professor i medievitenskap og har spesialisert seg på retorikk og politisk kommunikasjon. Lene Johansen er en journalist som har jobbet i USA i flere år, og  har blant annet publisert for National Public Radio, Reason Magazine og Columbia Journalism Review. Samtalen ledes av Eirik Løkke (Civita).

Hør hele samtalen på NRK Debatten på P2.